10 квітня нова партія квитків на "Євробачення-2017" з'явиться в продажу

Придбати квитки можна буде на все шоу

Ще одна хвиля квитків на шоу пісенного конкурсу "Євробачення-2017" з'явиться у продажу на сайті офіційного квиткового агента Concert.ua в понеділок, 10 квітня. Придбати квитки можна буде на все шоу, включаючи фінал, який відбудеться 13 травня, повідомляє прес-служба телеканалу "UA: Перший", інформують Патріоти України.

В рамках конкурса в Международном выставочном центре состоится девять шоу. Из них три - два полуфинала (9 и 11 мая) и финал (13 мая) - будут транслироваться в прямом эфире.

"Спрос на билеты на финал в разы превышает предложение, но места в зале на неэфирные концерты еще есть в наличии. Поэтому если хотите воочию увидеть шоу мирового уровня - рекомендуем присмотреться и к генеральным репетициям", - заявил официальный спикер Евровидения-2017 Павел Шилько.

Во время дневных шоу (первый полуфинал - 9 мая в 16:00, второй - 11 мая в 16:00, финал - 13 мая в 14:00) исполнители будут представлять те же номера и постановки, которые впоследствии будут показаны в эфире. Стоимость билетов на эти концерты - в разы ниже остальных (от 219 грн).


Напомним, Евровидение–2017 состоится в Киеве в мае на территории Международного выставочного центра. Финал песенного конкурса запланировано на 13 мая. Представлять Украину будет рок-группа o.torvald.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...