Десять "Міс України" різних років встановили національний рекорд

За 20 хвилин була намальована картина з озером бежевого відтінку і коричнево-зеленим лісом

10 "Міс України" різних років намалювали разом картину у столичному Центрі сучасного мистецтва "М17". Так встановили національний рекорд у категорії "масові заходи".

Дівчата зробили по кілька мазків олійними фарбами. Роботу завершив вінницький художник Володимир Козюк.

"Людина завжди прагне до рекордів. Хоче піднятися на найвищу вершину, спуститися у найглибшу впадину. Це можливість заявити про себе, - розповідає один з організаторів акції, скульптор Олег Пінчук. - Красиві дівчата - це поки що єдине, чим можна пишатися в Україні. Не дорогами ж, нашим бюджетом чи політиками. Це найцінніше, що у нас зараз є - наш генофонд.

Картина завжди впишеться у будь-який інтер'єр, вона транспортабельна. Тому вибрали саме таку форму. А скульптура не всюди стане".

На створення картини пішло близько 20 хв. В результаті на полотні з'явилося озеро бежевого відтінку і коричнево-зелений ліс. За задумом Володимира Козюка обрали темні кольори, щоб показати через них світло і добрі наміри.

Пейзаж продали на аукціоні за 50 тис. грн. Картину купив представник китайського посольства в Україні. Крім цього гості заходу зібрали ще 30 тис. грн. Кошти віддадуть на допомогу дитячому відділенню Інституту серця у Києві.

Рекорд встановлювали: "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, "Міс Україна Інтернешнл 2016" Вікторія Кіосе, "Міс Україна Земля 2016" Олена Бєлова, "Віце Міс Україна 2016" Валерія Шатська, "Міс Україна 2015" Христина Столока, "Віце-міс Україна 2015" Феріде Ібрагімова, Виконавчий директор Національного комітету "Міс Україна" Ірина Копаниця, "Міс Україна 2011" Ярослава Куряча, "Міс Україна 2007" Ліка Роман, "Міс Україна 2000" Олена Щербань, "Міс Україна 2004" Леся Матвєєва.

Також благодійну акцію відвідали такі знаменитості, як співачка Анжеліка Рудницька, ведучий В'ячеслав Соломко, телеведуча Габріела Масанга, співак Василь Бондарчук та ін.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...