2245 попугаїв і левеня (відео)

В міжнародному пункті пропуску Чорноморський морський торговельний порт прикордонники виявили новонароджене левеня, яке намагалися вивезти до Туреччини


Сьогодні в міжнародному пункті пропуску Чорноморський морський торговельний порт прикордонники Одеського загону спільно з працівниками митниці виявили новонароджене левеня, яке намагалися незаконно вивезти за кордон. Про це повідомляє Держприкордонслужба, інформують Патріоти України.

При оформлении на выезд из Украины одного из теплоходов на пограничный контроль прибыл легковой автомобиль Fiat под управлением гражданина Турции с двумя пассажирами.

Транспортным средством перевозили 2245 попугаев и четырех котов. В ходе проведения углубленного осмотра пограничники среди животных, которых иностранцы перевозили с необходимыми разрешительными документами, обнаружили еще одно животное.

Выяснилось, что один из пассажиров спрятал в багажном отделении за клетками с попугаями под одеялом, в спортивной сумке с личными вещами, львенка, о чем своих соотечественников не предупредил.

Львенка, которому всего месяц от роду, иностранец пытался тайно вывезти в Турцию.

По данному факту проинформировали ветеринарную службу порта.

Сейчас экзотическое животное направили в Одесский зоопарк, а иностранца привлекли к ответственности за нарушение законодательства.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...