Активіст: Не про нові кредити МВФ треба говорити, а про те, куди ділися попередні

Але на жаль, то таємниця за сімома печатками

Вірніше про життєву необхідність таких кредитів, пише активіст Андрій Кочуков на своїй сторінці у Фейсбуці, інформують Патріоти України.

Треба говорити про: Перше... куди ділися попередні транші?

Друге... з яких шишів їх збираються повертати?

Третє... що робиться щоб залежність від кредитів щезла, або хіба б знижувалася.

Але на жаль, то таємниця за сім`ю печатками. Більше цієї таємниці, є тільки та, якими є умови МВФ для виділення траншу кредиту.

Провладні шавки вже заверещали про блокаду, невиділення траншу МВФ, і про біди які нас чекають. Влада знов показала свою цинічно- барижну сутність. Тільки брехня, і замовчування, тільки візантійщина, і закидання брудом даже не ідейних опонентів, а просто свідомих людей, які задають неудобні питання.

Послухайте пустопорожні єтери, з якимись нерозумілими "експертами", кандидатами політології, і всякими докторами непойми яких наук, яким задають питання, а що думає путін і меркель, а вони росповідають про надої пшениці з гектару зябі в степах північного казахстану. І вся ця єресь з дуже напищеним виразом облич. Тіпа "очєнь і очень! І єслі да, то нєт" (с) С.П. Голохвастий... А потім виходить президент, і зі скупою бринячою в очах, сльозою, або в пориві праведного гніву, віщає, "я не подарую..." Так і вспливає знамените януковицьке "АСТАНАВІТЕСЬ".

Хлопці (влада), ви робите дурню. Так хоч не меліть цю дурню з трибун. Ви виглядаєте жалюгідно. Ті хто вам вірить, це люди з розміром мозку чуть більше ракушки. Бо вірити брехунам і злодіям, це все одно що вірити в казку про білого бичка. Я ні в якому разі не хочу образити порохотягів. Просто констатую факти. Шановні. Економіку України не треба відновлювати. Там вже нічого по суті не лишилося.

Дайте волю часній ініціативі. Створіть хоч терпимі умови для ведення малого і середнього бізнесу. І в ідеалі, перестаньте нарешті красти! І про кредити МВФ ми забудемо як за страшний сон через рік, а може і скоріше. Хоча, коли таке можливо? Невже чиновник признається, що він і є головна причина постійних криз? А президент визнає свою неміч, сбалансовану жадібністю? Вони й далі будуть використовувати шавок. Бо тирити з не-свойого (а кредит то не своє) це єдине чому їх навчили роки практики.

В нас зараз немає іншого виходу як відмовитися від кредиту, і почати працювати в часній ініціативі. Всеукраїнське об’єднання професійних спілок «Рівність» виступає з ініціативою проектів для підготовки малого та середнього бізнесу в рамках школи і бізнес інкубатора. Треба закладати надійну основу для майбутньго нашої держави. Інакше діла не буде. Слава Україні!


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...