Анатолій Гриценко: Порошенко обіцяв закінчити війну за два тижні. Він обманув людей (відео)

Екс-міністр оборони вважає, що президент віддав донецький аеропорт Росії, але боявся сказати про це кіборгам

Віддати наказ про силове повернення окупованих територій може тільки президент України. Однак Петро Порошенко побоїться це зробити. Про це у «Великому інтерв'ю» на каналі NewsOne сказав народний депутат попередніх скликань, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко, повідомляють Патріоти України.

По его словам, действующему президенту не хватило духу отдать приказ спецназу перейти линию разграничения и уничтожить часть военной техники противника.

«У него не хватало духу даже отдать приказ, чтобы за линию соприкосновения зашел наш спецназ и ночью уничтожил те системы залпового огня, которые днем били и уничтожали наших солдат. Я ему это в глаза говорил. Если он того побоялся...» - сказал Гриценко.

Также он вспомнил еще одну историю, которая демонстрирует отсутствие смелости у президента.

«19 сентября 2014 года после первого Минска была согласована Порошенко линия соприкосновения и он отдал ту часть донецкого аэропорта, которую защищали Киборги, России. Но Киборгов, очевидно, побоялся или ему было стыдно, поэтому он не отдал приказ отойти. Они еще до до 20 января погибали и защищали», - добавил экс-глава Минобороны.




Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...