АТОвець і поліцейський побилися на Житомирщині (відео)

Причина може бути побутова, але колишньому бійцю загрожує 5-річне тюремне ув'язнення

Конфлікт між колишнім бійцем АТО і поліцейським стався на Житомирщині. О 1:00 ночі в кафе приїхала слідчо-оперативна група, один із членів котрої почав штовхатися з клієнтом закладу, йдеться в сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України.

Оперативника і АТОвця вивели із зали, після чого відвезли у райвідділок. Там поведінку колишнього військового розцінили як нанесення тілесних ушкоджень працівнику поліції при виконанні обов'язків і відкрили кримінальне провадження. "Я навіть не знав, чого вони приїхали, чого саме до мене підходить. Якби він представився, що він хоче", - дивується підозрюваний Сергій Середнюк, якому тепер загрожує 5-річне тюремне ув'язнення за бійку.


Чоловік упевнений, що насправі все сталося через ревнощі, бо дівчина, з якою він танцював того вечора, колишня подруга поліцейського. Христина Кузьмінська теж працює у поліції старшим інспектором і стосунки зі своїм колегою розірвала місяць тому. Але, каже, він її переслідував, і того вечора приїхав у кафе, щоб знову щось з'ясовувати. "Ми собі просто відпочивали. Людина – жертва обставин", - твердить вона.

Оперуповноважений, якого начебто було побито, вже наступного дня вийшов на роботу, але коментувати нічого не схотів. У райвідділку кажуть, що оперативна група приїхала у кафе у рамках відпрацювання – просто перевірити, чи не порушують там громадський порядок. А матір нібито постраждалого поліцейського виправдовує сина і каже: "На сьогоднішній день ці АТОвці охр*ніли до свавілля". А в конфлікті винуватить дівчину, яка нібито мусила розвести залицяльників по різних кутах.

Усе сталося в кафе, де колишній АТОвець відпочивав із дівчиною. Туди навідалася слідчо-оперативна група. Один із полісменів підійшов до пари, а далі виникла штовханина. У поліції це розцінили як погрозу їхньому працівнику при виконанні, і відкрили кримінальне провадження. А от учасник АТО каже, що став жертвою ревнощів, бо танцював із колишньою пасією поліцейського.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...