Безпілотні ракетні катери «Морські лицарі» захистять водні рубежі Ізраїлю

Два роки роботи і успішне випробування позаду

Командування військово-морських сил ЦАХАЛа прийняло рішення створити спеціальний підрозділ, до складу якого увійдуть безпілотні ракетні катери, що отримали назву «Морські лицарі», інформують Патріоти України.

Ці спеціальні військові судна виробляються оборонним концерном Рафаель. Їх випробування і доведення проходили протягом останніх двох років.

Останнє випробування першого прийнятого на озброєння безпілотного катера «Морський лицар» пройшло днями в акваторії Середземного моря недалеко від Ашдода. Керований з бази ВМС в Ашдоді катер вийшов на вихідний рубіж і атакував ракетою зазначену мету, знищивши її.

У командуванні ВМС підкреслюють, що останнім часом ХАМАС значно розширив свої можливості для атак на морські цілі, і новий підрозділ буде не тільки ефективно захищати водні рубежі країни, але і дозволить військовим морякам уникнути непотрібного ризику.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...