Чи станемо ми європейцями?

Жити на території Європи не завжди рівнозначно бути європейцем

ЄП проголосував за безвіз для українців. Ми раді і майже задоволені. Ну бо надто довго все це тягнеться. І взагалі кажуть, що в ЄС ми зможемо попасти не раніше 2025 р. А я боюсь, що навіть якщо нас туди запишуть, то європейцями ми ще довго не будемо. Бо жити на території Європи не завжди рівнозначно бути європейцем пише Марія Спетрук на Новости блогосферы, інформують Патріоти України.

Львів. 2 тижні назад посадили нові дерева на вул.Зеленій і пл.Петрушевича. І на сьогодні маємо такий результат. Одне деревце зламане, бо напевне буде заважати магазину чи кафе, що облаштовується. Хоча воно ну ніяк не заважає.

Друге спеціально заливають водою, щоб не прижилося. І це вже третій раз за моєї пам'яті.

А два деревця що на початку вул. Зеленої ламають по гілочці що другий день. На свої очі бачила дорослого солідного чоловіка, який ламав гілку. Побачив, що я дивлюсь і готова кричати і просто пришвидшив ходу.

Кажуть, на Левандівці викопали кілька щойно посаджених кущів і дерев. При всьому дикунстві ситуації я ще можу її зрозуміти. Люди вкрали красу. А що роблять ті, що просто нищать?

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...