Декларантів з мільйонними статками українці охороняють за свої кошти (відео)

Самі вони воліють про це мовчати

Політиків із дорогими годинниками охороняють за кошти платників податків.

Українські депутати не приховують, що користуються послугами охоронців, але жоден не озвучив суми, в котру обходиться такий сервіс. Також далеко не всі нардепи витрачають на це власні кошти – дехто отримує бодігартів від держави, йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України .

Одним із тих, хто зізнався у власному утриманні свого сек'юріті, був депутат Рибалка. "Є охоронці, в декларації написано, скільки я на них витрачаю", - заявив він. Політик додав, що захисників у нього троє, і на таку кількість є свої причини. "Якщо послідкувати за моїм життям, то воно таке, непередбачуване", - зізнався він. Рибалка також запевнив, що використовує послуги фахівців МВС. "У мене офіційний договір із поліцією, і я офіційно проплачую за цю охорону", - зазначив депутат і додав, що у парламенті вони його не супроводжують, бо це не місце для охоронців, а площадка для дискусій. А на запитання, скільки охоронців в Олега Ляшка, порадив звернутися до того особисто.


ТСН спробувала дізнатись наскільки дорого депутати цінують своє життя, як багато у них охоронців, скільки тисяч доларів вони витрачають на них, а головне - чиїх грошей.

Сам Ляшко відмовився спілкуватися, бо розмовляв про щось важливіше. "Будь ласка, не смикайте по дрібницях!", - нагримав він на журналістку. Натомість несподівану відповідь дала Ірина Луценко. "У Юрія Віталійовича службова охорона, двоє людей. На відміну від Ляшка, у Ляшка вісім. Невідомо, чия постать у цій країні є дорожчою і важливішою", - сміялася дружина генпрокурора.

Небагатослівним був і нардеп Юрій Бойко. "Охорона є, на ділянці, яку ми сплачуємо", - пояснив він, але конкретизувати свою відповідь не схотів. Котвицький зізнався тільки, що має двох державних охоронців через те, що на нього було скоєно напад. А після запитання про те, чому небідний депутат користується сек'юріті за бюджетний кошт, назвав журналістку "провокативною дівчиною". Натомість Розенблат і Тарута своїх захисників називати охоронцями не стали, дібрали інше слово – помічники. "Поліцію викличуть, коли що", - зауважив Розенблат. "Це секретик", - відповів Тарута на питання про вартість роботи своїх бодігартів.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...