День народження у нічному клубі скінчився гематомами і вибитими зубами

Охоронці закладу гамселили чоловіка навіть непритомного

У неділю, 12 березня, біля нічного клубу "Зосина Воля" в Івано-Франківську виникла бійка між охоронцями й відвідувачем закладу, в результаті якої останньому вибили п'ять передніх зубів. Про це повідомляє 0342.ua, інформують Патріоти України.

Як зазначив Володимир, потерпілий, у клубі вони святкували день народження подруги. Раптом на барі їм видали чек за алкоголь, який вони вже оплатили. Відвідувачі відмовилися розраховуватися, що і стало причиною бійки.

"Ми з друзями взяли на барі алкоголь, я розрахувався за нього. Після чого ще один мій товариш дозамовив собі пиво й офіціант знову вибив в рахунку наше попереднє замовлення. Я пояснив, що це помилка, і що ми оплатили. Підійшла адміністратор, щось почала з'ясовувати, намагалася забрати в мене чек, я не дав цього зробити, проте в жодному випадку її не чіпав. Якась мить і мене почали виштовхувати з закладу охоронці. Тягнули за руки і за ноги, в мене досі на руках численні гематоми. Почали бити ногами, вибили зуби, далі провал і я вже нічого не пам'ятаю", – розповів чоловік.

Дружина Володимира стала свідком побиття. За її словами, чоловіка гамселили навіть непритомного.

Коли на місце сутички приїхали слідчі, один з охоронців утік. Інші ж стверджували, що Володимир сам затіяв бійку, почав викручувати руки адміністратору, попри те, що свідків протилежного було безліч.

Також жінка зазначила, що після того, що сталося, до неї телефонувати знайомі, які розповідали про подібні інциденти, які відбулися з ними чи їхніми друзями.

Нині за цим фактом відкрите кримінальне провадження. Володимир наголосив, що якщо справу спробують "зам'яти", звернеться до суду.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...