Державна зрада не має строку давності

Хто відповість за "харківські угоди" і не тільки?

27 квітня 2010 року під яєчною атакою опозиції тодішній спікер парламенту Володимир Литвин протягнув через сесійний зал ратифікацію так званих "харківських угод". Саме ці документи, завізовані Віктором Януковичем і Дмитром Медведєвим відкрили, шлях для подальшої анексії Криму, пише у своєму блозі на ONLINE.UA Сергій Руденко, повідомляють Патріоти України.

Нагадаю, що відповідно до угод, підписаних у Харкові 21 квітня 2010 року, термін перебування Чорноморського флоту Росії у Криму було подовжено з 2017 року до 2042 року. При чому цей документ передбачав пролонгацію угоди кожні п’ять років, якщо не буде заперечень від сторін.

Саме 2010 року Віктор Янукович зрадив інтересам України. А відтак — перед українським судом він має відповідати не лише за розстріли на Євромайдані та заклики до Путіна ввести війська до Криму. Він має відповісти і за "харківські угоди". Як і Володимир Литвин, який із 236 депутатами узаконив цей акт державної зради.

31 березня 2014 року, вже після анексії Криму, Державна дума Росії денонсувала "харківські угоди". Люди ж, які, кулаками гамселячи опозицію, голосували за їх ратифікацію у Раді, досі на свободі.

Окрім Литвина, я нагадаю лише кілька прізвищ людей – Інни Богословської, Давида Жванії, Святослава Олійника, Ігоря Палиці, Олександра Омельченка, Валерія Писаренка. А ще 160 депутатів від Партії регіонів, серед яких були Борис Колесніков, Анатолій Кінах, Олександр Кузьмук, Володимир Макеєнко, Юрій Мірошниченко, Таїсія Повалій etc.

Державна зрада не має строку давності. Ми пам’ятаємо тих, хто здав Україну. Тільки не зрозуміло, чому про це забула Генеральна прокуратура?

Агов, Юрію Віталійовичу, СІЗО потрібен Литвин!

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...