Держгеонадра зробили гучну заяву на міжнародному рівні щодо бурштину

І сподіваються, що європейські партнери будуть працювати виключно з легальними українськими компаніями

Україна вперше на міжнародному рівні заявила про відкриття в країні ринку бурштину.

Таку заяву було зроблено під час міжнародної балтійської спеціалізованої виставки бурштину International Baltic Jewellery Show "Amber Trip 2017", повідомили Укрінформу в Держгеонадрах України, інформують Патріоти України.

"Держгеонадра під час International Baltic Jewellery Show "Amber Trip 2017" на міжнародному рівні вперше заявила про відкриття ринку бурштину. Сподіваємося, що європейські партнери будуть працювати виключно з легальними українськими компаніями", - йдеться в повідомленні.

Як зазначила радник з юридичних питань голови Держгеонадр Ірина Супрун, Україна має шанс стати майданчиком інвестицій в бурштинову галузь. "Якщо компанія працює легально та має спецдозвіл на видобуток бурштину, то вона може оформлювати всі дозвільні документи на митниці та експортувати його", – наголосила вона.

Європейські партнери на "Amber Trip" заявили, що зацікавлені в легальній співпраці та пропонують просувати бренд українського бурштину на Захід, наголшують у Держгеонадрах.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...