Для адептів русского міра - важка техніка ВС Великобританії вже в Естонії (фотодокази)

Розгортання британського батальйону планується завершити в квітні

Вчора вже писав про те, як в п'ятницю ввечері на естонську авіабазу Емарі прибула перша група військовослужбовців Її Величності в рамках програми НАТО щодо стримування агресії в Східній Європі. Реакція адептів русского мира на цю публікацію була бурхлива, але було забавно чути про те, що британці прибули без нічого і типу це вони захищатимуть Естонію від російських танків - інформує zloy_odessi, повідомляють Патріоти України.

Как бы, не знаю, какова логика у этих людей, видимо её убогость и делает возможным культивации мысли о том, что НАТО провоцирует россиюшку своими войсками в странах Балтии и Польше, не упоминая о том, что до 2014 году войска НАТО сокращались, а США и вовсе выводили свою технику и военнослужащих из Европы, но то уже их пробелама интеллектуального развития. Тем не менее, тема прибывших в Эмари кельтов без секир получила продолжение.
Вашему вниманию загрузка бронетехники ВС Великобритании в немецком порту Эмден для последующей отправки в Эстонию. Как можете видеть, упор в технике сделан на её тяжёлые виды, в частности 155-мм САУ AS-90 (являющиеся базой для польской Krab).
В целом же, развёртывание британского батальона планируется завершить в апреле. И как-то навеяло... Ведь, всё происходит в первый раз. К примеру, в первый раз после Второй мировой немецкие военные и техника приняли участие в учениях в Восточной Европе. Впервые британцы и их военная техника на долгосрочной основе размещаются в Эстонии. И много, много ещё, что впервые происходит. Неизменны в этом мире лишь фальшивый гимн РФ и пылающий фекальный сталагмит.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...