Для чого 700 нареченим із Індії подарували дерев'яні бити?

Міністр уряду штату Мадхья-Прадеш зазначив, що в такий спосіб хоче допомогти боротися з домашнім насильством

В індійському штаті Мадхья-Прадеш близько 700 наречених під час масового одруження отримали в подарунок дерев'яні біти.

Як повідомляє Російська служба Бі-бі-сі, міністр уряду штату Гопал Бхаргава, вручаючи півметрові біти, якими зазвичай користуються при пранні для вибивання білизни, закликав дівчат застосовувати їх, якщо їхні чоловіки, випивши, спробують їх ображати, інформують Патріоти України.

Таким чином, зазначив міністр, він хоче допомогти боротися з домашнім насильством. Але він все ж закликав дівчат перед застосуванням біт спробувати поговорити з чоловіками. І вже якщо це не допоможе, тоді "нехай біти поговорять з ними".

Він повідомив, що замовив для цієї мети в загальній складності 10 тисяч дерев'яних біт.

Під цієї масової весільної церемонії такий подарунок отримали близько 700 наречених. На всіх погоди було зроблено напис: "Для биття п'яниць", а також "Поліція не буде втручатися".

Масові весілля - нерідке явище в Індії. Такими церемоніями зазвичай користуються сім'ї з невеликим достатком, щоб скоротити витрати на проведення весілля.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...