Дмитро Пєсков зізнався: Кисляк контактував з оточенням нинішнього президента США під час передвиборної кампанії

Прес-секретар президента Росії назвав такі контакти типовими для дипломатичного корпусу

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков підтвердив, що посол Росії в США Сергій Кисляк контактував з оточенням нинішнього президента США Дональда Трампа під час передвиборної кампанії, повідомляє DailyMail, інформують Патріоти України.

"Це його робота", - сказав він в інтерв'ю CNN про зустрічі російського посла з найближчим оточенням Трампа, включаючи екс-радника Трампа з питань національної безпеки Майкла Флінна, який був змушений піти у відставку після того, як з'ясувалося, що він ввів в оману віце-президента США Майкла Пенса щодо своєї розмови з послом РФ в США.

"Він [Майкл Флінн] говорив про двосторонні відносини. Він говорив про те, що відбувається в США, щоб ми в Москві краще розуміли, що відбувається", - пояснив Пєсков.

Речник Кремля також заявив, що, цілком ймовірно, у Кисляка були зустрічі з прихильниками кандидата в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Пєсков назвав такі контакти типовими для дипломатичного корпусу: "Це робить кожен російський посол за кордоном, кожен посол Сполучених Штатів, в тому числі і в Москві".

"Оскільки чим більше посол спілкується з людьми в країні проживання, тим краще він робить свою роботу", - додав він.

Нагадаємо, що нинішній генеральний прокурор США Джеф Сешнс в 2016 році мав дві зустрічі з послом Росії в США Сергієм Кисляком, про які не доповів на слуханнях про своє призначення на посаду. Дональд Трамп заявив про свою "повну довіру" генпрокурору Сешнсу незважаючи на те, що його звинувачують у брехні на слуханнях в Сенаті.

Крім того, два радники з передвиборної команди Трампа - Джеффрі Гордон і Картер Пейдж - зустрічалися з послом РФ на республіканському національному з'їзді в Клівленді в липні 2016 року.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...