Донька воротаря збірної України з футболу Андрія П'ятова пішла з передачі "Розсміши коміка. Діти" з купою грошей (відео)

Дивіться, як Дар'я смішила Зеленського

Донька воротаря "Шахтаря" і збірної України з футболу Андрія П'ятова взяла участь у програмі "Розсміши коміка. Діти". 11-річна Дар'я П'ятова зуміла виграти 20 тисяч гривень, повідомляють Патріоти України.

Дар'ї, яка жартувала про свого батька, вдалося кілька разів розсмішити Володимира Зеленського та Євгена Кошового. Вигравши 20 тисяч гривень, дочка футболіста сказала, що у неї закінчилися жарти і завершила свій виступ, забравши гроші.

Дар'я зізналася, що жарти пише сама, зазначивши: "Це не жарти, а наше життя. Є багато смішних моментів".


Відзначимо, що Дар'я є старшою дочкою П'ятова. Також воротар збірної України разом з дружиною Юлією виховують дочок Майю і Мілану.
Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...