Директор комерційного підприємства озолотився на незаконному видобутку піску

Замість того, щоб займатися берегоукріпленням, фірма видобувала його у промислових масштабах

Столичні правоохоронці викрили керівника комерційного підприємства, який незаконно видобував пісок, спричинивши державі значну шкоду.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, інформують Патріоти України.

Слідчі встановили, що на території урочища, що в Деснянському районі столиці, комерційна структура проводила роботи по розчищенню водойми від донних відкладень та берегоукріпленню. Проте, замість того, щоб укріплювати, видобували пісок у промислових масштабах.

Упродовж 2013-2014 років під виглядом проведення робіт комерційна структура незаконно "намила" понад 80 тис. тонн піску. Сума збитків, завданих державі, становить 16 млн грн.

Поліцейські затримали посадовця, суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді арешту з можливістю внесення застави в розмірі 480 тис. грн.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...