Джамала показала своє розкішне вбрання для виступу на Євробаченні

А ще сказала, що вона щаслива і чому

Українська співачка Джамала, завдяки якій Євробачення-2017 пройде в Києві, показала дивовижне вбрання для виступу на пісенному конкурсі.

Переможниця Євробачення-2016 опублікувала фотографії сукні на офіційній сторінці в Facebook, інформуютьПатріоти України.

"Я щаслива від того, що Україна приймає у себе конкурс, і я щаслива, що ми з вами разом станемо учасниками цієї радісної події – Євробачення-2017", – написала Джамала.

“Завдяки цьому конкурсу до України завітали тисячі людей. Вони побачать справжній Київ, справжню Україну. Вони дізнаються про нашу країну не з заголовків новин і ТВ-сюжетів, а побачать її справжнє обличчя, познайомляться з її людьми, спробують її кухню і почують музику.

Саме українська музика зібрала нас всіх тут. І я дуже сподіваюся і бажаю нам усім, щоб Євробачення-2017 також подарувало нам нові чудові пісні різних стилів і жанрів", - додала співачка.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...