Гройсман: Халтурників ми будемо робити найпопулярнішими

Чорному списку «Укравтодору» бути

Державне агентство автомобільних доріг України планує створити чорний список підрядників, які неякісно роблять дороги і не усувають дефекти при виконанні робіт на дорогах.

Про це заявив виконуючий обов’язки голови «Укравтодору» Славомір Новак на засіданні уряду в середу, передає УНІАН, інформують Патріоти України.

«Ми плануємо створити чорний список тих підрядників, які не усувають дефекти. Я розумію, що іноді можуть з’явитися дефекти, і це нормально. Однак їх усунення – завдання підрядника в обов’язковому порядку», – наголосив Новак.

Присутній на засіданні уряду прем’єр-міністр Володимир Гройсман зазначив необхідність створити перелік компаній, які неякісно роблять дороги.

«Якщо ми будемо бачити халтуру при виконанні робіт на дорогах, то ми не будемо це терпіти. Халтурників ми будемо робити найпопулярнішими. Давайте перелік компаній, хто робить неякісно дороги, і про них буде знати вся країна», – сказав прем’єр.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...