Гройсман пообіцяв, що пенсійна реформа не буде страшною: вік не збільшать, пенсії підвищать

А де ж "собака" зарита?

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів в цифрах про пенсійну реформу, яку планують прийняти в поточному році, повідомляють Патріоти України.. За його словами, в нових змінах не буде підвищення пенсійного віку. При цьому Гройсман обіцяє провести індексацію пенсій з підвищеннями від 200 до тисячі гривень.

- Там не будет повышения пенсионного возраста, там не будет этого. Там будет отмена налогообложения пенсий работающих пенсионеров. Там есть повышение пенсий для украинских пенсионеров. От 200 до тысячи гривен ежемесячной доплаты получат 5,62 миллионов украинских пенсионеров. Это не какая-то подачка. От 300 гривен и выше получат четыре миллиона украинских пенсионеров. Это будет ежемесячно при том, что инфляция будет стабильной. Кроме того, мы в этом году сделаем еще одну индексацию для всех остальных пенсионеров, - рассказал Гройсман.

Ранее вице-премьер-министр Павел Розенко заявил, что в рамках пенсионной реформы правительство планирует провести процесс и осовременивания пенсий и перерасчета , в том числе работникам МВД.

Пенсионный возраст в Украине подниматься не будет. По мнению заместителя министра социальной политики Николая Шамбира, сегодня в стране достаточно других проблем, так что лучше сконцентрироваться на них.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...