Яна Зінкевич показала, як її 5-місячна доня наминає млинці (відео)

І зробила це в особливий день

Відома українська медик-волонтер Яна Зінкевич, яка зараз сама виховує свою доньку, похвалилися тим, хто підписаний на її сторінку про те, що її маленькій Богданці вже виповнилося 5 місяців і поділилася її новими досягненнями.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Яна опублікувала забавний відеоролик, на якому видно, як Богданка з апетитом поїдає млинці, повідомляють Патріоти України.

"Урааа) Нам виповнилося 5 місяців, і ми по повній топчемо млинці. Скоро Богдана з такими темпами буде вже мене повчати.", - підписали відео Зінкевич.

Підписники привітали Яну з маленьким "днем народженням", побажавши їй і дитині здоров'я і щастя. Однак знайшлися і ті, хто розкритикував молоду маму, хакинувши їй, що, мовляв, у такому віці млинці дітям давати не потрібно. Але Яна відповіла, що сама може вирішити, що і коли їсти її дитині.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...