"Яндекс" запропонував користувачам не розлучатися

Остання версія «Яндекс.Браузер» на Android дозволяє обходити блокування

Остання версія «Яндекс.Браузер» на Android дозволяє українським користувачам обходити блокування «Яндекса», Mail.ru, соціальних мереж «ВКонтакте» і «Однокласники», «Кинопоиск» та інших сервісів, свідчать повідомлення українських користувачів в соцмережах Twitter і Facebook. Про це пише Інтерфакс, інформують Патріоти України.

«Яндекс.Браузер» на программном уровне внедрили VPN», — пишет один из пользователей в Twitter. Обновление доступно украинским пользователям в магазине приложений Google Play.

«Мы делаем все возможное, чтобы у пользователей был доступ к «Яндексу» и другим сайтам», — сообщили «Интерфаксу» в компании.

В компании не раскрывают количество скачиваний браузера и пользователей компании на устройствах Android.

Ранее социальные сети «ВКонтакте» и «Одноклассники» разослали своим украинским пользователям инструкции, как получить доступ к сервисам. Соцсети ранее предложили обходить блокировку и на компьютере, и на мобильном телефоне несколькими способами.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...