Керівник Нацполіції : інформацію доводиться збирати по крихтах

Розглядається і версія про причетність до злочину бійців Нацгвардії.

Керівник Національної поліції Сергій Князєв заявляє, що вбивці журналіста Павла Шеремета були добре підготовлені. Про це він розповів в інтерв'ю DW, повідомляють Патріоти України.

"Це злочин скоїли люди, які дуже ретельно до нього підготувалися і максимально зменшили кількість своїх помилок", - сказав він.

На питання, чому не можуть знайти людей на відеозаписах, він відповів, що поліцейські весь час вивчали записи, перевірили величезну кількість інформації.

".. Повірте, над розслідуванням цієї справи працює величезна кількість людей в поліції. Паралельно працює і тісно співпрацює з нами ще й цілий департамент СБУ. Однак весь негатив дістається нам", - сказав Князєв.

Також він додав, що поліція тісно співпрацює з СБУ і розглядає версію про причетність до злочину бійців Нацгвардії.

"Ми багатьох допитуємо, збираючи якісь мікроскопічні деталі. Але є ще версія вбивства не на 100% кримінальна. - У ній доводиться збирати інформацію по крихтах", - додав він.

Нагадаємо, один з керівників "Української правди" Павло Шеремет загинув вранці 20 липня в результаті вибуху машини керівника видання Олени Притули, в якому він знаходився.

Тоді генпрокурор Юрій Луценко назвав в якості основної версії вбивства Шеремета помста за його професійну діяльність. Вивчалися ще три версії: особисті неприязні стосунки, дестабілізація обстановки в Україні та помилка вбивць, метою яких могла бути цивільна дружина журналіста Олена Притула, оскільки автомобіль знаходився в її власності.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...