Холодницький каже, що на втечі Насірова підзаробимо

Глава САП запевнив, що працюють так, як прописано в КПК

Якщо звільнений глава Державної фіскальної служби Роман Насіров утече, буде розпочато процес оголошення в розшук, у тому числі міжнародний, повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційна прокуратури Назар Холодницький, передає 112.ua, інформують Патріоти України.

"Якщо він утече, то країна заробить 100 млн грн. Все одно справа нікуди не дівається. Врешті-решт, це буде його вибір. Ми тільки робимо так, як прописано в КПК. Якщо він втече, буде розпочато процес оголошення в розшук, у тому числі міжнародний. А по завершенню досудового розслідування може бути розпочата процедура заочного засудження", - зазначив Холодницький.

Як повідомлялося, 7 березня Солом'янський районний суд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів, до 30 квітня з можливістю внесення застави в розмірі 100 млн грн.

13 березня Апеляційний суд відмовився збільшити розмір застави до 2 млрд грн. 16 березня в Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі заявили, що дружина Насирова внесла за нього заставу в розмірі 100 млн грн.

Пізно ввечері 16 березня Насирова був звільнений з-під варти. Сьогодні, 17 березня, НАБУ ініціював перевірку законності походження коштів, внесених як заставу для звільнення з-під варти Насірова.

Довідка. В електронній декларації про доходи за 2015 рік Насіров вказав, що має 1,160 млн дол., 450 тис. євро, 4,35 млн грн готівкових коштів, його дружина – 320 тис. дол., 240 тис. євро, 3,1 млн грн. На банківських рахунках Насіров має 1,677 млн грн, дружина – 2,884 млн грн.

Також він та дружина мають власні та орендовані земельні ділянки, елітну нерухомість і автомобілі.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...