Колишній заступник голови Державної фіскальної служби України: Ромо, згинь по-доброму

Костянтин Лікарчук пригрозив, що в разі відновлення Насірова на посаді, "коричнево-зелена ковдра здасться йому раєм"

Колишній заступник голови Державної фіскальної служби (ДФС) України Костянтин Лікарчук попередив, що використає виконавчий лист про поновлення на посаді, якщо голова ДФС Роман Насіров спробує повернутися на роботу.

Про це він написав у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Не хочеться коментувати Насірова... Перестала бути цікавою людина – коричнева ковдра. Єдине, що я йому можу гарантувати, – якщо раптом у його божевільній голові жевріє думка пропетляти і відновитися на посаді голови ДФС, то наступного дня виконавчий лист про моє поновлення на посаді його заступника, який у мене на руках, потрапить у виконавчу службу, і якщо він не захоче сісти за 382 статтею за невиконання рішення суду, то він рішення суду про моє поновлення оголосить", – заявив він.

Лікарчук пригрозив, що в разі відновлення Насірова на посаді, "коричнево-зелена ковдра здасться йому раєм".

"Тому, Ромо, згинь по-доброму", – підсумував він.


7 березня Солом'янський районний суд обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 100 млн грн. Голову ДФС було заарештовано на 60 днів у межах кримінального провадження про завдання державі збитків під час реалізації газу, видобутого за участю компанії "Укргазвидобування".

Увечері 16 березня Насіров вийшов на свободу, після того як його дружина внесла за нього 100 млн грн застави. НАБУ ініціювало перевірку походження цих коштів.

17 березня Насіров сказав журналістам, що два іноземні і один внутрішній паспорт у нього забрали під час обшуків. 19 квітня апеляційний суд Києва частково скасував арешт, накладений на майно Насірова, і постановив повернути йому внутрішній паспорт громадянина України, закордонний паспорт, дипломатичний паспорт та інші документи.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...