"Квартал-95" передав на фронт бійцям нову сучасну швидку допомогу

Учасники колективу виклали скромне відео в мережі з побажаннями нашим воїнам

Без зайвого галасу учасники "Кварталу-95" придбали та передали на фронт сучасну німецьку машину швидкої допомоги. "Бережіть себе. Ви дуже потрібні кожному з нас. Але найбільше ви потрібні своїм сім`ям. І якщо це вам якось допоможе, то і слава Богу", - сказав керівник колективу Володимир Зеленський.


Відео в соціальних мережах виклав Юрій Тура, додавши, що саме на цій машині швидкої їх вчора не пропустили в 7 00 спочатку на трасі Харків - Ростов, а потім в 8-00 на КПП Комбікормовий завод на в'їзді до Слов`янську за усним розпорядженням гнобити саме волонтерів. "Менти хвалилися, що саме на їх КП вчора їхав модний депутат і відомий телеведучий. Пожартували про те, що у мене немає депутатської ксиви і я не сильно популярний ведучий", - написав Юрій на своїй сторінці у Фейсбуці.

"По факту - нас не пропускали і двічі повертали, або пропонували дзвонити і викликати своїх військових для супроводу. У нашому випадку 120 км до авдіївської промзони. Нам не здалося, нас було троє, шманали всіх. Довелося об'їхати. Вантаж доставлений, швидка допомога теж", - написав телеведучий.

Він подякував всім за співпереживання. "За всі свої слова і вчинки готовий відповісти", - додав він.

Крім того учасники "Кварталу 95" передали на передову український прапор зі своїми автографами.

У мережі бурно відреагували на вчинок кварталівців, дякуючи їм та бажаючи доброї дороги. Водночас, люди обурювалися тому, що на блокпостах не пропускали автомобіль, подарований нашим військовим, адже таких швидких так не вистачає на передовій.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...