Майбутнього вбивцю лідера КНДР Кім Чен Ина завербували у Росії (відео)

Теракт мав відбутися під час військового параду

Північнокорейський портал Uriminzokkiri опублікував у YouTube відео за участю людини, яка зізнається в плануванні замаху на лідера КНДР Кім Чен Ина.

Про це повідомляє "ГОРДОН", інформують Патріоти України.

За даними МДБ КНДР, виконавцем вбивства нібито мав стати громадянин Північної Кореї Кім Сон Ір, який в 2014 році працював в Хабаровському краї Росії, де був завербований південнокорейської розвідкою.

Теракт мав відбутися під час військового параду. У МГБ стверджують, що Кіму передавали техніку для зв'язку і гроші для підкупу співучасників планованого злочину.


За словами Кім Сон Іра, його було обдурено ворожою пропагандою проти республіки, і його втягнули в "жахливий злочин" спецслужби Південної Кореї і США.

Серед способів замаху розглядалося використання отруйної речовини і спеціального пристрою для її розпилення, розповів він. Також у ролику показано планшетний комп'ютер і смартфон південнокорейської компанії Samsung - з їх допомогою, імовірно, велося листування з розвідкою Південної Кореї.

Відзначимо 5 травня міністерство держбезпеки (МДБ) КНДР повідомило, що Центральне розвідувальне управління США спільно зі спецслужбами Південної Кореї мали намір "направити у країну терористичне угрупування" для ліквідації північнокорейського лідера Кім Чен Ина за допомогою біохімічного речовини.

Нагадаємо США направили авіаносець "Рональд Рейган" до Корейського півострова для спільних навчань з авіаносцем "Карл Вінсон" на тлі зростання напруженості в даному регіоні.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...