Масове побоїще в Миколаєві на Великдень

Причиною конфлікту нібито стали дві конкуруючі між собою кава-будки

Вчора, 16 квітня, в центрі Миколаєва, на перетині вулиць Адміральській і Соборній сталася масова бійка, в якій з обох сторін брало участь близько 20 осіб.

Про це повідомляє портал "Новости Николаева", повідомляють Патріоти України.

Драка вспыхнула около 20.15. Вначале возникла словесная перепалка между двумя компаниями молодых людей. Вскоре ссора переросла в драку. Над площадью стоял крик, вопли, досталось не только участникам потасовки, но и припаркованным автомобилям. В какой-то момент эпицентр драки переместился на проезжую часть ул. Адмиральской.

Первым на драку среагировал патруль Национальной гвардии, который возглавлял майор Воробей. Прибежавшие на место происшествия двое нацгвардейцев приложили все усилия, чтобы не дать схватке разрастись и не допустить кровопролития.

Вскоре к двум патрульным прибыло более серьезное подкрепление. Увидев это, участники драки разбежались в разные стороны. Оставшиеся заявили, что никаких претензий друг к другу не имеют. Заявление о нападении или причинении телесных повреждений также никто писать не захотел.

Как сообщили свидетели происшествия, причиной конфликта якобы стали две конкурирующие между собой кофе-будки, стоящие в этом месте.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...