Міністр закордонних справ Великої Британії вже не їде до Росії

У Москві Джонсон повинен був обговорити суперечності між Великою Британією і РФ щодо Сирії та України

Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон відклав раніше запланований візит до Росії, повідомляє Reuters, інформують Патріоти України.

Як уточнили в британському зовнішньополітичному відомстві, коригування графіка Джонсона відбулося через перенесення зустрічі глав МЗС країн-членів НАТО.

"Нам довелося відкласти візит міністра до Росії, запланований в цьому місяці у зв'язку зі зміною термінів проведення зустрічі міністрів закордонних справ НАТО... Міністр закордонних справ поговорив з (російським – Ред.) міністром закордонних справ Сергієм Лавровим і сподівається на швидку зустріч", - йдеться в заяві представника МЗС Великої Британії.

У Москві Джонсон повинен був обговорити суперечності між Великою Британією і РФ щодо Сирії та України. Це перший візит британського міністра закордонних справ з моменту погіршення двосторонніх відносин через агресію РФ проти України.

Зазначимо, що зустріч глав МЗС країн НАТО відбудеться 31 березня 2017 року. За даними ЗМІ, перенесення було підлаштоване під графік держсекретаря США Рекса Тіллерсона, так як на початку квітня він не міг бути присутнім на зустрічі в Брюсселі.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...