Монетизація субсидій: є два варіанти

У Кабміні назвали обидва

У Міністерстві фінансів назвали два головних сценарію монетизації субсидій для українців, передає "Politeka", інформують Патріоти України.

Відповідно до першого, всю суму, виділену на пільгу, видаватимуть на руки. Другий варіант передбачає нарахування грошей на спеціальну карту, з якої можна буде їх витрачати тільки на конкретну мету, наприклад, оплату ЖКП.

«Нарешті усвідомлення того, що монетизація необхідна, з'явилося», - розповідає представник Мінфіну, керівник офісу реформ Яна Бугримова..

У Кабміні вважають, що якщо гроші на субсидії видати українцям «на руки», з'явиться стимул для економії - чим менше витратили на «комуналку», тим більше грошей залишиться.

«Я вважаю, що воно (рішення про монетизацію, - ред.) буде сприяти економії енергоресурсів нашої країни. Якщо таке рішення буде прийнято, то воно повинно бути прийнято за результатами опалювального сезону 2016-2017 року», - говорить міністр соцполітики Андрій Рева.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...