На кону бою Володимира Кличка і Ентоні Джошуа - чемпіонський титул IBF і гарантований гонорар

По 11,8 мільйона євро отримає кожен боксер,але сума може зрости

Український боксер Володимир Кличко і чемпіон світу за версією IBF Ентоні Джошуа отримають за свій бій гарантований гонорар у розмірі 11,8 мільйона євро кожен, повідомляє Mirror, інформують Патріоти України.

Сума гонорарів може зрости до 17,8 мільйона євро в разі успішних продажів платних трансляцій.

Британський глядач заплатить 19,95 фунта за перегляд бою. Промоутер Джошуа Едді Хирн очікує, що збори за продаж трансляцій перевищать рекорд Британії, який був встановлений під час бою Ріккі Хаттона проти Флойда Мейвезера-молодшого.

Також повідомляється, що на даний момент прибуток від поєдинку становить близько 50 мільйонів євро. У разі успішного продажу платних трансляцій прибуток може зрости до 57 мільйонів.

Раніше відбулася офіційна процедура зважування боксерів. Джошуа переважив Кличка на чотири кілограми.

Поєдинок відбудеться в ніч з 29 на 30 квітня в Лондоні на стадіоні Уемблі. На кону бою буде чемпіонський титул IBF, а також пояс чемпіона за версією WBA.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...