На підтримку України Сенат США виділив $560,465 млн

Документ має бути підписаний президентом США Дональдом Трампом

Сенат США (верхня палата Конгресу) затвердив проект державного бюджету-2017 в загальному розмірі $1,1 трлн, з яких $560,465 млн будуть направлені на підтримку України.

Як передає Укрінформ, "за" проголосували 79 сенаторів, проти - 18, повідомляють Патріоти України.

Оновлений бюджет передбачає виділення не менше $560,465 млн на підтримку України, з яких не менше $410,465 млн будуть виділені на різні види допомоги, а також $150 млн - у межах питань безпеки.

Окрім того, у держбюджеті прописано збільшення на $15 млрд витрат на оборону та додаткові $1,5 млрд для забезпечення безпеки кордонів, передусім на південному з Мексикою.

Держбюджет затверджено на 2017-й фінансовий рік, який завершується 30 вересня. Документ має бути підписаний президентом США Дональдом Трампом.

Нагадаємо, що посольство України в США повідомило, що США планують виділити на військову допомогу і політику безпеки Україні до кінця бюджетного року (до 1 жовтня) не менше $238 млн.

Раніше американське видання Foreign Policy опублікувало робочий документ, який підтвердив наміри адміністрації Дональда Трампа істотно скоротити допомогу країнам, що розвиваються, в тому числі Україні на 68,8%.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...