На Рівненщині стріляли у двох відомих "свободівців"

Адвокат загинула, екс-начальник обласної міліції поранений

У суботу, 1 квітня, в місті Дубно Рівненської області застрелили адвоката Віту Шаблій, яка на минулих виборах балотувалася на посаду міського голови від партії «Свобода». Про це повідомляє «Рівне вечірнє», інформують Патріоти України.

Як зазначається, 43-річна жінка померла від отриманих травм. Під час стрілянини також поранили «свободівця» В'ячеслава Чайку, який кілька днів у 2014 році очолював УМВС у Рівненській області, а також подавав свою кандидатуру на пост глави Нацполіції. Наразі він знаходиться в лікарні.

«1 квітня, близько 20:00 в поліцію надійшло повідомлення зі станції швидкої медичної допомоги міста Дубно, що у приватному будинку на вулиці Жуковського поранений чоловік. Поліцейські, які виїхали за викликом, виявили на місці події мертву 43-річну жінку. Її 55-річного чоловіка з вогнепальним пораненням госпіталізували в лікарню», - повідомили в поліції.

Слід зазначити, що Віта Шаблій з 1995 по 2002 рік працювала на посадах секретаря судового засідання та консультанта Дубенського міського районного суду. У 2002 році була юрисконсультом Дубенського цукрового заводу, у 2002 - 2008 роках працювала помічником судді Дубенського міського районного суду. З 2008 року стала адвокатом. Під час Революції Гідності була головою дубенського Майдану.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...