Нардеп Вікторія Войціцька назвала виступ Вовка у ВР "брехнею на брехні" (відео)

НКРЕКП останні роки постійно приймає рішення на користь олігархів

"Виступ Вовка - голови "незалежного" Енергорегулятора — це брехня на брехні! Це коли плюють в очі, а кажуть, що це Божа роса.

НКРЕКП останні роки постійно приймає рішення не на користь споживачів, а на користь олігархів.

Пане Вовк, вам не консультації треба проводити, а писати заяву на звільнення!", — емоційний виступ Victoria Voytsitska пропонують Патріоти України.


Глава Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дмитро Вовк заявив, що питання про його відставку вже вирішене.

"Відповідно до закону та указу президента, відставка усього складу комісії затверджена. Дві людини звільняються у листопаді додатково. Я також знаю, що я звільнений. Це рішення уже прийняте", - заявив Вовк.

Він також додав, що НКРЕКП може стати повністю незалежним органом, коли їй буде збільшене фінансування.

"Я вважаю, що Комісія працює незалежно. Депутати прийняли правильне рішення, ухваливши цей закон (про НКРЕКП – ред.) і додали незалежності комісії у частині прийняття рішень, але й досі не прийняли рішення про фінансове забезпечення", - додав Вовк.

Тільки чи не виглядатиме ця відставка, як чергова спроба зробити винним стрілочника? Чи є у влади політична воля щось змінити насправді?

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...