Оксана Продан: Чи потрібні владі громадяни України?

Президентський законопроект про подвійне громадянство не про високопосадовців чи чиновників, які з двома громадянствами не мають права бути на своїх посадах. Він про простих людей

Останні дні суспільство активно обговорює президентський законопроект про подвійне громадянство, пише народний депутат України Оксана Продан, повідомляють Патріоти України.

Проект не про високопосадовців чи чиновників, які з двома громадянствами не мають права бути на своїх посадах. Проект про людей, які через недолугу політику влади змушені шукати засоби для утримання своїх родин.

Вражає саме існування такого антиукраїнського проекту в Верховній Раді, а про прийняття його не може йти й мови.

Весь світ бореться за людей, а нам цим проектом пропонується відмовитись від громадян України, які вже отримали паспорти інших країн. Добровільне отримання паспорту іншої країни цим проектом є підставою для позбавлення громадянства України всіх, не тільки держслужбовців та високопосадовців.

На моїй Буковині є села, де близько 90% мешканців мають румунські паспорти. Така ж ситуація на Закарпатті, на Львівщині з паспортами інших країн.

Це сотні тисяч громадян України, які не чекають від держави допомоги, а самі шукають вихід із кризи, самі заробляють кошти та утримують свої сім'ї.

Хто готовий від них відмовитись? Я – ні.

Якщо ж на мить уявити, що це сталося, що поряд з кордоном в окремих селах України мешкатиме більшість громадян іншої країни, сусідньої, вже без українського громадянства? Наступний можливий крок – втрата територій.

Україна повинна не відмовлятись від людей, а створювати необхідні умови для їх роботи в країні. Саме розвиток економіки, створення робочих місць не з мінімальною, а з достойною заробітною платою, зупинить пошук людьми будь-якого рішення для забезпечення своїх родин.

Не виганяти та карати, а створювати можливості для самореалізації, роботи та достойного розміру оплати праці.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...