Онищенко заявив, що суд вже відпустив його матір після затримання в Мадриді

За версією САП, Інеса Кадирова є одним із співорганізаторів у так званій "газовій схемі" депутата Олександра Онищенка

Нардеп-утікач Олександр Онищенко заявив, що суд відпустив його матір після затримання в Мадриді (Іспанія).

У коментарі журналістам проекту Радіо Свобода Схеми Онищенко також повідомив, що наразі він перебуває з матір’ю в Іспанії, повідомляють Патріоти України.

"Вона вже на свободі. Її затримали, привезли в іспанський суд і суд її звільнив", – розповів Онищенко телефоном.

На запитання, на яких умовах суд її звільнив, Онищенко відповів: "Ні на яких. Просто звільнив. Ніяких застав. Може залишати Іспанію".

Українські правоохоронні органи наразі не коментували цю заяву Онищенка.

Раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура України повідомила про затримання в Іспанії Інеси Кадирової, матері нардепа-втікача Олександра Онищенка, підозрюваного в Україні в газових махінаціях.

"Вчора, 30 березня 2017 року, в Королівстві Іспанія за орієнтуванням Департаменту Інтерполу та Європолу України затримали громадянку України Інесу Кадирову, яка розшукується НАБУ для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів", - йдеться в повідомленні.

За версією слідства, Кадирова є одним із співорганізаторів у так званій "газової схеми" депутата Олександра Онищенка.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...