ПАТ "Сбербанк" обмежив видачу готівки для своїх клієнтів

Причину пояснили самі здогадайтеся як

ПАТ «Сбербанк» ввів обмеження на зняття готівкових коштів в розмірі 30 тис. грн або еквівалент цієї суми в іноземній валюті через каси банку на добу на одного клієнта. Про це повідомили у прес-службі банку, інформують Патріоти України.

У прес-службі дочірнього банку «Сбербанку Росії» заявили, що тимчасові обмеження викликані порушенням графіків інкасації відділень/банкоматів філіальної мережі банку.

"У зв'язку з неправомірними діями третіх осіб щодо блокування головного офісу Сбербанку, заподіяння фізичної шкоди банкоматів банку, що спричинило за собою порушення графіків інкасації відділень/банкоматів філіальної мережі банку, повідомляємо вам про встановлення з 15 березня 2017 року часових лімітів на видачу готівкових коштів з поточних рахунків фізичних осіб в каси банку у розмірі 30 тис. грн. (екв. в інших валютах) в добу на одного клієнта", - йдеться у повідомленні.

Крім того, введені ліміти і на зняття готівки із карткових рахунків. Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков очікує від Ради національної безпеки і оборони України розгляду в середу, 15 березня, питання про припинення діяльності дочірного банку "Сбербанку Росії" в Україні.

Крім того, вчора, 14 березня, у Києві була перервана робота центрального офісу "Сбербанку" через те, що активісти замурували головний вхід до фінустанови.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...