"Азов" попередив: Подібні дії не викликають у нас ані остраху, ані намірів зупинятися (відео)

У Нацкорпусі прокоментували вибух у своєму офісі в столиці

У партії "Національний корпус" заявили, що вибух у їхньому офісі у Києві влаштували проросійські активісти у якості помсти за акції 9 травня.

Про це повідомляється на сторінці Національного корпусу" в Facebook, інформують Патріоти України.

"Тоді (9 травня, - ред.) наші активісти завадили лідерів сепаратистських партій, які ведуть свою діяльність в Україні, взяти участь у проросійських шабашах імені "перемоги" в центрі столиці", - йдеться в заяві, зазначивши, що крім проросійських активістів до інциденту можуть бути причетні й інші.

У партії додали, що вибух стався близько 03:00, а не 04:00, як заявляли в поліції.

Сьогодні вночі невідомі кинули вибуховий пристрій у двір центрального офісу Національного Корпусу. Вибух стався близько 3 годин ночі. Нагадаємо, що тиждень тому, до цього ж офісу було підкладено вибухівку, яку вдалось знешкодити.

Проросійські сили продовжують мститися за акції Національного Корпусу, які були проведені 9 травня. Тоді наші активісти перешкодили лідерам сепаратистських партій, які ведуть свою діяльність в Україні, взяти участь у проросійських шабашах імені «перемоги» у центрі столиці. Та враховуючи аж зовсім не короткий список успішно проведених Національним Корпусом акцій в останній час, ми не виключаємо причетність до злочину і інших винуватців.

Проте, подібні дії не викликають у нас ані остраху, ані намірів зупинятися. Ми і далі будемо викорінювати сепаратизм в Україні, ми і далі будемо зупиняти проросійські акції. Спроби залякати нас – це підтвердження того, що наша справа правильна і що наші дії заважають існуванню тут русского міра.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...