Порцію свіжих небелиць виклали для росіян кремлівські ЗМІ

Про це розповів радник президента України

Засоби масової інформації Російської Федерації продовжують віщувати з національних телеканалів безглузді вигадки про Україну.

Цього разу кремлівські байки розповідали довірливим росіянам про роту жінок-снайперів "Правого сектору".

Про поширення неправдивої інформації на російських каналах написав у соціальній мережі Facebook радник президента України Юрій Бірюков, інформують Патріоти України.

Зазначається, що першими подібну інформацію поширили бовойовики так званої ЛНР.

Порцію свіжих небелиць про українських вояків одразу підхопили ЗМІ та стали активно розповідати про поповнення українських позицій жінками-снайперами.

Щоб історія стала більш кульмінаційною, до неї приплели наркотики.

У Росії розповідали, як українські дівчата-снайпери скурили цілих два гектари коноплі, що спричинило повних хаос всередині дивізії.

Поширення подібних історій Бірюков назава змаганням з дебілізму між бойовиками та росЗМІ.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...