Постійний представник США при ООН заявила, що у відносинах Вашингтона з Росією зараз "немає любові або чогось подібного"

Ніккі Гейлі зазначила, що те, що РФ зробила з Кримом і те, що вона робить на сході України, - неправильно

Постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі заявила, що США співпрацюють з Росією з низки питань, але критикують Москву при необхідності. Про це повідомляє телеканал ABC News, інформують Патріоти України.

"Ми критикуємо її (Росію - ред), тому що те, що вони зробили з Кримом і те, що вони роблять на сході України, - неправильно, і ми піддали їх критиці. Ми говорили, що те, що вони і Іран, покривають Асада, не принесе користі", - сказала Хейлі.

Але також вона пояснила, що США працюють з Росією в ряді питань міжнародної політики.

Постпред підкреслила, що в ООН не обговорюється питання про вплив Росії на президентські вибори у США.

"Звичайно, я думаю, що Росія втручалася у вибори. У цьому немає ніяких сумнівів. Але ніхто не говорить зі мною про це в ООН. Про що всі говорять в ООН, - це те, що буде відбуватися з Північною Кореєю, як ми будемо боротися з кризою, яку ми спостерігаємо в Сирії, що ми робимо, щоб побороти ІД", - зазначила Гейлі.

Також постійний представник Сполучених Штатів при ООН Ніккі Гейлі заявила, що у відносинах Вашингтона з Росією зараз "немає любові або чогось подібного".

Вона зазначила, що президент США Дональд Трамп не забороняє їй критикувати Росію.

Нагадаємо, що Росія є найбільшою загрозою для Сполучених Штатів і знімати санкції категорично не можна. Про це заявила Саманта Пауер в Вашигтоні під час виголошення своєї останньої промови на посаді представника США в Організації Об'єднаних націй.

За її словами, дії Росії в Україні та Сирії і спроба втрутитися в американські вибори підривають світовий порядок.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...