Потрапивши в руки українського правосуддя, Янукович рано чи пізно стане частиною процесу проти Путіна

Тарас Чорновіл вважає, що Росія ніколи не передасть Януковича Україні

Росія ніколи не передасть екс-президента Віктора Януковича Україні, бо той на суді почне свідчити проти Володимира Путіна. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав колишній народний депутат Тарас Чорновіл, інформують Патріоти України.

"Янукович має глибокий стан психічної деградації. Але при цьому не втратив пам'ять, можливість висловлюватися. Правової дієздатності він не позбавлений.

Потрапивши в руки українського правосуддя, він рано чи пізно стане частиною процесу проти Путіна. Може розказати, яким чином відбувалися події в кінці 2013-го - початку 2014-го. Хто віддавав накази про розстріли на Майдані і безпосередньо керував цією операцією. Яким чином написав звернення до Путіна і федеральних зборів Росії про введення військ. Янукович може заявити, що не він особисто був ініціатором. Тоді це стане прямим звинуваченням проти Путіна. Натомість сам виправдається, зніме із себе велику кількість звинувачень. Частково, але не повністю може відбілитися.

Росія ніколи не передасть Януковича Україні. Може зробити повідомлення, що він кудись виїхав і невідомо про його місце перебування. При цьому Янукович житиме під конвоєм. Він перебуває під домашнім арештом. Найімовірніше, у будинку в Сочі.

Янукович має кілька захоплень, які не помітити важко. Наприклад, гольф. Він його неймовірно любить, є членом королівського гольф-клубу Іспанії і ще кількох європейських. Виїхати в ЄС не може, але в районі Москви і Сочі є хороші гольф-поля. В таблоїдах регулярно з'являються кадри звідти - російських чиновників, західних дипломатів і євродепутатів. Якби Янукович був самостійний у пересуванні, був би на будь-якому із цих полів. А так він обмежений своїм подвір'ям і вийти за його межі не може. Янукович у золотій клітці. Так само не видно Януковича в автосалонах", - розповів Чорновіл.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...