Прапорщиків в армії вже не буде?

Уряд пропонує внести зміни до переліку неофіцерських військових звань

Уряд вніс до Верховної Ради законопроект, яким пропонується внести зміни до переліку неофіцерських військових звань, інформують Патріоти України.

Зазначимо, на сьогодні існують такі військові звання рядового, сержантського і старшинського складу: рядовий, старший солдат, молодший сержант, сержант, старший сержант, старшина, прапорщик та старший прапорщик.

Законопроектом №6372 зареєстрованим у Раді вчора пропонується замінити перелік на такий: солдат, старший солдат, сержант, старший сержант, головний сержант, штаб-сержант, майстер-сержант, старший майстер-сержант та головний майстер-сержант.

Кабмін пропонує змінити і корабельні звання – мічмана замінити штаб-старшиною, старшого мічмана – майстер-старшиною і ввести нові звання старший майстер-старшина і головний майстер-старшина.

Нагадаємо, вчора українським військовим посилили відповідальність за порушення дисципліни.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...