Президент і АП обійшлися українцям в кругленьку суму - 515 085,611 тисяч гривень

А на кому тоді економимо?

Витрати держбюджету України на фінансове забезпечення президента Петра Порошенка та адміністрації глави держави за майже три роки його перебування при владі склали понад 0,5 млрд грн.

Про це йдеться у відповіді Адміністрації президента України на офіційний запит "Апострофа", інформують Патріоти України.

"Фінансове забезпечення діяльності президента України, Адміністрації президента України, Державного управління справами та Координаційного центру забезпечення взаємодії з Кабінетом міністрів України здійснюється Державним управлінням справами за бюджетною програмою "Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності президента України та Адміністрації президента України". Касові видатки Державного управління справами за вказаною програмою в період 2014-2016 років і за чотири місяці 2017 року становлять 515 085,611 тис. грн", - йдеться в листі АП.

У ньому також наголошується, що облік витрат на утримання окремо президента і його адміністрації "чинним законодавством не передбачено".

Порошенко переміг на виборах президента України, які пройшли в один тур у травні 2014 року. Він набрав 54,7% голосів виборців і вступив на посаду глави держави 7 червня того ж року.

Як повідомляв "Апостроф", Порошенко під час прес-конференції 14 травня не дав прямої відповіді на питання про те, чи збирається він балотуватися на другий термін.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...