Прокурор САП: Двоє фігурантів у справі Мартиненка вже покинули Україну

Вони втекли за кордон, як тільки дізналися про те, що підозра підготовлена

Двоє фігурантів у справі колишнього народного депутата Миколи Мартиненка вже покинули Україну. Про це повідомив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України Роман Сімків, передає "Цензор", інформують Патріоти України.

За його словами, за кордон виїхали директор державного підприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" ( "СхідГЗК") Олександр Сорокін і замдиректора держконцерну "Ядерне паливо" Володимир Богданець.

"29 березня, в один день, Сорокін і Богданець поїхали за кордон. З тих пір вони не поверталися", - розповів Сімків. За словами прокурора, їм якраз підготували підозру.

"Я допускаю, вони дізналися про це", - додав прокурор.

Нагадаємо, сьогодні, 22 квітня, суд звільнив на поруки Миколи Мартиненка й іншого фігуранта у його справі - Сергія Перелому. У той же час користувачі соціальних мереж обурилися рішенням суду і діями політиків і чиновників, які поручилися за екс-депутата.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...