Прикордонники наловили браконьєрів

Тепер риба для останніх стане золотою

Співробітники Державної прикордонної служби України виявили двох браконьєрів в Херсонській і Запорізькій областях з незаконно виловленою рибою на суму 165 тис грн. Про це повідомляється на сайті ДПСУ, іфнормують Патріоти України.

В частности, 28 апреля военнослужащие отдела службы "Хорлы" Херсонского отряда во время патрулирования на побережье Каркиницком заливе обнаружили гражданина Украины, который запрещенными орудиями лова осуществлял вылов рыбы. Мужчина с помощью 7 сетей выловил более 40 тыс креветок, 103 атерины и 760 рыбин бычка. Своими действиями правонарушитель причинил ущерб водной экосистеме на 75 тыс. грн.

А сегодня ночью пограничники отдела "Кирилловка" Бердянского отряда в акватории Утлюцкого лимана обнаружили еще одного браконьера, который с помощью двух сеток выловил 60 рыб пиленгаса и нанес ущерб государству на 90 тыс грн.

Пограничники сообщили сотрудников Национальной полиции об обнаружении признаков уголовного правонарушения по части первой статьи 249 УК "Незаконное занятие рыбным, звериным или другим водным добывающим промыслом".

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...