Російська мова як допоміжна зброя Кремля проти України

Цифри кажуть за себе

Як відомо, до складу України входять 27 регіонів (адміністративно-територіальних одиниць субнаціонального рівня). А саме – Автономна Республіка Крим, 24 області і два міста загальнодержавного значення (зі змісту статті 133 Конституції України), пише на своїй сторінці у Фейсбуці заступник голови ЦВК Андрій Магера, інформують Патріоти України.

Згідно з офіційними результатами всеукраїнського перепису населення 2001 року серед 27 регіонів України російська мова є рідною для абсолютної більшості мешканців лише чотирьох регіонів. Це Автономна Республіка Крим (79%), Донецька область (75%), Луганська область (69%), місто Севастополь (91%).

У 2014 році Російська Федерація окупувала й анексувала Автономну Республіку Крим і місто Севастополь. Цього ж року Росія окупувала частину Донецької області та проголосила маріонеткову так звану "ДНР", а також – частину Луганської області, де проголосила так само маріонеткову так звану "ЛНР".

Натомість, спроба проголошення "Новоросії" з Одеської (42%), Миколаївської (29%), Херсонської (25%), Дніпропетровської (32%), Запорізької (48%) і Харківської (44%) областей зазнала невдачі.

Лише голі цифри і факти.

Без висновку.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...