Садальський про вбивство Вороненка: Нехай дякує Богові, що так сталося! Бути зрадником - це, м'яко кажучи, дуже погано

Товариш тещі покійного політика розповів про скандали в сім'ї через заміжжя доньки

Друг Людмили Максакової - тещі убитого в Києві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненка - актор Станіслав Садальський пояснив перші радісні слова жінки після новини про загибель політика і розповів про ситуацію всередині сім'ї.

У своєму "ЖЖ" Садальський пише, що ніхто в родині дружини загиблого парламентарія не міг уявити такого рішення ситуації, передає «Діалог.UA», інформують Патріоти України.

“Но наше общее мнение с Людмилой Максаковой, что Вороненкову еще повезло. Все могло бы быть намного хуже - сидел бы на рудниках. Пускай благодарит Бога, что так случилось! Быть предателем - это, мягко говоря, очень плохо”, - пишет Садальский.

По словам актера, в семье Максаковой уже третий год происходят постоянные ссоры и постоянные выяснения отношений между матерью и дочерью. Родители певицы и супруги Вороненкова были против переезда их в Украину. Даже после резонансного убийства мать Марии Максаковой не пошла на мировую и не поддержала дочь.

“Три года она (Людмила Максакова - ред.) со своей дочерью не общалась... Людмила внуков любит, в этой ситуации жалеет только внуков”, - разоткровенничался Садальский.

Актер говорит, что после новости из Киева отец Максаковой уехал на дачу. Напомним, теща Вороненкова поблагодарила бога за смерть своего известного зятя. Тем временем на месте убийства политика был замечен журналист российского пропагандистского канала.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...