Щоб видалити зубний камінь, треба знати народні рецепти

Стоматологи ж стверджують, що тільки професіонал зможе це зробити без негативних наслідків

Фахівці не рекомендують видаляти зубний камінь у домашніх умовах, але при цьому багато хто користується народними рецептами.

Як пише likar.info, найпростіший спосіб очистити зубний камінь – це застосування спеціальних паст. Проте у запущених випадках вони не завдадуть відчутного ефекту, повідомляють Патріоти України.

Багато хто використовує для чищення зубів соду. Це один з найпопулярніших способів. Для процедури знадобиться чайна ложка соди, 10-15 крапель 3% перекису водню і 3-5 крапель лимонного соку. Але деякі додають соду у звичайну зубну пасту, роблячи її абразивною.

Є ще один незвичайний рецепт – протирання проблемних ділянок зубів попелом баклажану. Для результату процедуру потрібно повторювати більше тижня щодня.

Для запобігання появи зубних каменів радять їсти чорну редьку. Сік чорної редьки активно вбиває бактерії, які сприяють розвитку зубних проблем.

У той же час стоматологи наполягають на тому, що тільки професіонал зможе видалити зубний камінь без негативних наслідків.

Краще за все перед використанням різних способів очищення у домашніх умовах краще проконсультуватися з фахівцем.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...