Шори на очі: чи вдасться НАЗК перевірити більше двох сотень електронних декларацій за добу?

Із 107 тисяч декларацій за 2015 рік у НАЗК перевірили лише 24

Національне агентство з питань запобігання корупції має три дні на перевірку більше ніж ста тисяч електронних декларацій топ-чиновників.

"Тремін здачі перевірки декларацій чиновників за 2015 рік закінчується 23 квітня", - повідомляє сайт 5 каналу, інформують Патріоти України.

Зазначається, що із 107 тисяч декларацій за 2015 рік у НАЗК перевірили лише 24.

"Імовірно, терміни перевірки електронних декларацій перенесуть, адже малоімовірно, що у НАЗК встигнуть виконати такий масштаб роботи", - сказала заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова.

Також чиновниця заявила, що агенство очікує ряд змін, серед яких реформування керівного складу.

Планується залишити одного керівника та створити чотири посади уповноважених осіб.

Як повідомлялося раніше, Наталія Корчак залишиться на посаді керівника Національного агентства з запобігання корупції, оскільки не вдалося досягнути спільного рішення про її відставку.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...