Сьогодні Всесвітній день щастя... А наскільки щасливі українці?

Соціологічна група незалежних експертів ООН дала свої висновки

До Міжнародного дня щастя соціологічна група незалежних експертів ООН надала доповідь World Happiness Report 2017, інформують Патріоти України.

Згідно з нею, Україна в світовому рейтингу щастя займає 132 позицію з 155 країн, поруч з нею розташувалися Гана і Уганда.

Перше місце на щастя отримала Норвегія. Також до першої десятки найщасливіших у світі країн увійшли Данія, Ісландія, Швейцарія, Фінляндія, Нідерланди, Канада, Нова Зеландія, Австралія і Швеція.

Відзначається, що на місце в рейтингу щастя впливали ВВП на душу населення країни, очікувана тривалість життя, довіра до уряду, сприйняття свободи, розмір пожертвувань на благодійність і соціальна підтримка в складних ситуаціях.

20 березня святкують Всесвітній день щастя, який покликаний підтримати ідею, що прагнення до щастя - невід'ємна частина життя кожної людини.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Кохані жінки Шевченка - від кріпачок до аристократок

вівторок, 9 березень 2021, 20:58

Були в поета і заборонені стосунки. Українці святкують Шевченківські дні. Беззаперечно, Тарас Шевченко був багатостороннім генієм! Однак часто його особистість обожествляють, відбираючи все людське. Ми ж підготували для вас текст про Шевченка-людину. Л...

"Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то": Якщо отримали таке sms-повідомлення, будьте готовими, що станете жертвою

четвер, 25 травень 2017, 6:55

Єдине, що ще залишається виманити шахраям - дані вашої банківської картки. Останнім часом багатьом українцям на телефон приходять sms-повідомлення від імені банків, в яких говориться: «Ваша картка заблокована. Зателефонуйте за номером таким-то ». Зазви...